YOUR BEAUTY IS MY CARE

Welkom op de website van Beauty and care for you!

yes! 13 mei gaat de salon weer open!

We zijn blij je te mogen berichten dat onze salon vanaf  13 mei weer is geopend voor behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het - met inachtneming van de juiste voorwaarden - weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik sta graag voor jullie klaar.

 

Heb je nog een afspraak staan? Dan kun je deze weer definitief in je agenda noteren. Wil je graag een nieuwe afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-40218842. Je kunt ook online een afspraak maken.

Ons protocol

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

Om de gezondheid en veiligheid van u en mij te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen je tevens om alleen naar de behandeling te komen. 

Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en de belangrijkste zaken willen we graag vooraf met je delen.

Zie bijgaand wat we van jou als klant vragen. Wil je het gehele Protocol lezen, en ook zien welke maatregelen in de salon en tijdens de behandeling genomen worden? Ga dan naar www.anbos.nl/consument.

 

Heb je vragen? Stel deze gerust: ik ben bereikbaar op 06-40218842 en info@beautyandcareforyou.nl.

 Ik hoop je binnenkort weer te zien.

  Met vriendelijke groet,

Brandy de Groot
  

Your beauty is my care. 

Zowel voor de innerlijke als de uiterlijke schoonheid.

Ik ben Brandy de Groot, gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik sta klaar om jou de persoonlijke aandacht te geven die je verdiend! Bij mij kun je terecht voor huidverbetering en ontspanning, ik wil dat je je thuis voelt en tot rust komt. Terwijl jij ontspant ga ik aan het werk om je huid in optimale conditie te krijgen zodat jij kunt stralen.

De salon is gelegen op de tweede verdieping. Helaas is er geen lift aanwezig.                                                                              Wel kunt u pinnen in de salon.