Time to relax
Your beauty is my care

EXTRA INTENSE ZEN TREATMENT € 81

Wilt je echt met je huid aan de slag, storen de fijne lijntjes je te veel, is je huid verslapt of juist dof of glimmend? Dan is de 'Extra intense zen treatment' geschikt voor jou. Deze behandeling zit vol met huidverbeterende behandelingen en ontspanning.
Naast de peeling kun je nog kiezen uit de volgende huidverbeterende behandelingen; cupping massage, bindweefselroller massage of de derma roller. De behandeling wordt afgesloten met een alginaat masker. Deze is wel 10 keer voedzamer dan een crème masker!
De behandeling bestaat uit; intro massage, reinigen, scrub en peeling onder stoom, onzuiverheden verwijderen, epileren/harsen, huidverbeterende optie naar keuze, alginaat masker en als afsluiting een dagcreme.

Extra intense zen boeken
INTENSE ZEN TREATMENT  €66

Heeft je huid wat extra aandacht nodig. Bijvoorbeeld voor fijne lijntjes, onzuiverheden, pigmentvlekjes, droge- of juist vette mogelijk verslapte huid met roodheid of irritatie? Dan is de 'Intense zen treatment' geschikt voor jou!  Bij deze treatment kun je naast de basis ook kiezen voor een huidverbeterende optie.
Zo kunt je kiezen uit een peeling, cupping massage, bindweefsel roller massage of de derma roller. Uiteraard kan ik je adviseren welke optie het beste past bij wat jij graag wil verbeteren aan je huid.
De behandeling bestaat uit: intro massage, reiniging en  scrub, onzuiverheden verwijderen,  epileren, keuze uit een van de huidverbeterende optie's, massage, masker en als afsluiting een dagcreme.

 

Intense zen boeken
BASE ZEN TREATMENT €55

Heb je een huid met weinig problemen maar wil je deze wel goed verzorgen en problemen in de toekomst voorkomen? Dan is de 'Base zen treatment' wat voor jou. Deze behandeling geeft de dieptereiniging én de extra verzorging die elke huid met regelmaat nodig heeft. De huid wordt gereingid, onzuiverheden verwijderd en verzorgd, dit alles in combinatie met een heerlijke massages.

De behandeling bestaat uit: Intro massage, reinigen en scrub, onzuiverheden verwijderen, massage, masker, tijdens het masker een hoofd, oor en voet drukpunt massage en als afsluiting een dagcreme.

Base zen boeken

 TIENER TREATMENT €38

In de tienerjaren veranderd er van alles aan de huid. Dit is echt de tijd om te beginnen met een dagelijkse huidverzorgings routine. Maar niet iedere tienerhuid is hetzelfde, dus ook iedere huid heeft een eigen aanpak nodig. Bij een 'Tiener treatment' starten we met een huidanalyse, daarna een behandeling die hierbij past. Ook adviezen voor thuis horen hierbij, want een mooie huid is teamwork.

De behandeling bestaat uit: reinigen en scrub, onzuiverheden verwijderen en een heerlijk masker.

Tiener treatment boeken
FACIAL MEN € 55

Ook mannen hebben ontspanning en verzorging nodig. Deze behandeling is dan ook helemaal afgestemd op wat een mannenhuid nodig heeft, maar uiteraard ook met de nodige ontspanning. we beginnen met een korte intro massage, dan wordt  de huid wordt gereinigd en gescrubt, onzuiverheden en ingegroeide haren worden verwijderd, de wenkbrauwen indien gewenst bijgewerkt, ontspannende massage van gelaat nek en schouders. dan krijgt de huid een passend masker en als afsluiter een dagcreme.

Facial men boeken


E-mailen
Bellen
Info