Time to relax
Your beauty is my care

Mijn Missie
Jouw schoonheid is mijn missie: Ik wil jou als mijn gast 'het moment' geven om daarmee ook het beste uit de behandeling te halen. Ik lever daarvoor uitgebreide en complete schoonheidsbehandelingen. Behandelingen die 100% passen bij jou als persoon.

Je huid is uniek: zij weerspiegelt jouw emoties. Mijn doel is je het beste te bieden qua ontspanning, beleving en huidverbetering. Ik ga hierbij altijd voor kwaliteit. Het resultaat is altijd hetzelfde: een volmaakt ontspannen gevoel, je huid of voeten in topconditie en als nieuw mens de deur uit!

Dit kan ik voor je doen!
Of het nou gaat om een schoonheidsbehandeling, massage of pedicure; ik zorg er altijd voor dat je ontspannen en 'vernieuwd' mijn salon verlaat. Want daar gaat het uiteindelijk om, nietwaar?

En dat is nog niet alles!
Ik ben bijna helemaal opgeleid tot medisch pedicure, waardoor ook bijvoorbeeld diabetes en reumapatiënten bij mij in goede handen zijn.

Hoe het allemaal begon
Ken je dat cliché dat veel schoonheidsspecialisten als kind al graag zorgzaam en vertroetelend zijn? That’s me!
Ik werkte als accountmanager voor medische producten. Een auto-ongeluk in 2018 heeft ervoor gezorgd dat ik autorijden heel onplezierig vond. Het heeft mij aan het denken gezet.
In die tijd gaf ik workshops make/up en huidverzorging. Het maakte me gelukkig mensen te helpen met hun huidprobleem en tips te geven hoe zij hun uiterlijk hun innerlijk laten weerspiegelen. Dat moment was voor mij het keerpunt en besloot ik de opleiding schoonheidsspecialiste te gaan doen.

Er ontstond een groeiende behoefte bij mijn klanten om ook als pedicure aan het werk te gaan. Hoewel ik daar in eerste instantie geen uitdaging in zag, ben ik uiteindelijk toch begonnen met de opleiding. En ik werd gegrepen door het vak. 

Na het behalen van mijn diploma wist ik dan ook direct dat ik de opleiding medisch pedicure zou gaan volgen. Een prachtige combinatie van mijn twee huidige beroepen!

Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook twee dagen in de week operatieassistent. Deze combinatie gaf mij de rust en ruimte een salon op te starten. Begonnen op zolder in een kamer een kamer met een behandelstoel groeiend naar een echte salon. Het aantal klanten groeide ook, waarmee ik de financiële ruimte kreeg om te investeren in een ‘echte’ salon.

En zo ben ik dus verhuisd van mijn praktijk op zolder naar een vrijstaande garage, die ik ook nu weer een vriendelijk en rustige uitstraling heb gegeven.

Nuchtere Hollandse in Heemskerk
Ik woon sinds zes jaar in Heemskerk na jaren net aan de grens ervan te hebben gewoond. Dit is een plek waar ik nooit meer weg wil. Ik hou ons mooie dorp met het echte dorpse karakter en met de zee en de bossen dichtbij.

Leuk om te weten: ik hou niet van stilzitten zal mij altijd willen blijven ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat mijn kennis altijd up tot date is en altijd op zoek ben naar verbetering in mijn praktijk.

Zelf laad ik mij weer op door regelmatig aan Yoga te doen, een sauna te bezoeken of ik boek een heerlijk ontspannende behandeling bij een collega. Want door goed voor mijzelf te zorgen kan ik goed voor jullie zorgen!

Ben jij klaar voor een heerlijke ontspannen, maar vooral kwalitatief hoogwaardige schoonheidsbehandeling? Ik spreek je graag! 

Bel me, WhatsApp me, stuur een mailtje of boek gelijk een behandeling!


Klaar voor een behandeling?


E-mailen
Bellen
Info